Ponyva javítás, ponyva gyártás

Ponyva javítás

Járműponyva javítás

Rövid határidővel vállaljuk utánfutók, ponyvás felépítmények, tehergépkocsik, nyerges pótkocsik sérült, szakadt, elöregedtt ponyvájának javítását. Raktárkészletünkön folyamatosan megtalálható valamennyi ponyva alkatrész (ponyvacsat, görgő, spanner, ponyvarúd, ringli, ponyvakarika, fül, kampó, szilikonkötél, vámzárzsinór, lefűzőszíj), ezek pótlását azonnal el tudjuk végezni. A javítást külső helyszínen, partnerünk telephelyén vagy akár a fel- vagy lerakónál is el tudjuk végezni!

  • oldalponyva szakadás javítás, foltozás, hegesztés
  • tetőponyva szakadás javítás, foltozás, hegesztés
  • ponyva beázás javítás
  • kiszakadt ringli, ponyvakarika, fül, kampó csere
  • szilikonkötél, vámzárkötél, lefűzőszíj csere, pótlás
  • leszakadt csat, ponyvagörgő helyének javítása, megerősítése, alkatrészek pótlása, cseréje

Nyerges pótkocsi ponyva javítás EN12642XL szabvány szerint

Cégünk a német DEKRA intézet által tanusított ponyva készítő és ponyva javító műhely. EN12642XL oldalponyva és tetőponyva javítást EN12642XL szabványnak megfelelő ponyvacsat, ponyvagörgő és hegeszthető heveder alkatrészekkel és a szabvány által előírt technológia szerint végezzük.

Sátorponyva javítás

Rövid határidővel, helyszíni kiszállással vállaljuk sátor oldalponyva, tetőponyva, egyéb ponyva panelek javítását, ponyva szerelékek, kötelek, ringlik, fülek cseréjét. Szükség esetén a javítandó elemek szállítását, műhelyben történő javítását, le- és felszerelését is elvégezzük.

Ponyva javítás helyszíni kiszállással

Ponyva javítást igény esetén partnerünk telephelyén, külső helyszínen, SOS esetben parkolóban vagy a fel- és lerakodó helyen is el tudunk végezni. A műhelyben történő javításhoz képest a lehetőségek nyilván korlátozottabbak, de ha nem kivitelezhető a javítandó ponyva műhelybe szállítása, mindent megteszünk a helyszíni javítás sikeres elvégzése érdekében!

Ponyva gyártás

Sajnos nem minden ponyva javítható. Kizárólag olyan ponyvát tudunk javítani, ahol a hegesztéshez szükséges pvc réteg még nem kopott le teljesen a szövet hordozóról, a ponyvát nem tette tönkre teljesen az UV sugárzás. Amennyiben a szövet hordozó kilátszik vagy a pvc réteg nagyon elvékonyodott, a ponyva hegesztéssel nem, csak teljes vagy részleges cserével javítható. A ponyván lerakódott szennyeződés szintén kedvezőtlenül befolyásolja a javítás sikerességét. Erősen koszolódott, olajjal, porral szennyezett felületű ponyva nehezen vagy egyáltalán nem javítható, mert a hegesztés mentén a rétegek elválhatnak egymástól.

Ilyen esetben javasoljuk a sérült, elöregedett ponyva cseréjét, új ponyva gyártását. Cégünk bármilyen ponyva gyártást el tud végezni a standard termékektől az egyedi igények megvalósításáig. Ponyva termékeink részletes leírását a Termékek menüben találod!