Napernyő javítás

Napernyő javítás szolgáltatásunk első sorban napernyő vászon kupolák cseréjét, új napernyő vászon varrást és egyszerűbb váz sérülések javítását foglalja magába. Tekerőszerkezetek javítását, bowdenek cseréjét nem tudjuk elvégezni.

Napernyő vászon csere

Milyen anyagot használunk napernyő vászon gyártáshoz?

Napernyő vásznakat kizárólag I.osztályú akril vászon alapanyagból készítünk. Ez az anyag kiemelkedő UV védelemmel, csodálatos textilérzettel rendelkezik, hosszú ideig megtartja élénk színét és nem bomlik el erős napsugázás hatására sem. A napernyő vászon anyagot digitális nyomtatással dekorálni is tudjuk.

Milyen napernyő esetében lehetséges vagy gazdaságos a vászon csere?

Napernyő vászon csere kizárólag a jó minőségű, neves gyártók által forgalmazott, árnyékolástechnikai szaküzletben vásárolt árnyékolástechnikai eszközök esetén lehetséges. Az általunk használt acryl vászon anyag vastagabb, súlya nehezebb, ezért csak erősebb és masszívabb szerkezetű napernyő vázak bírják el. Ugyanezen eszközök esetén tekinthető gazdaságosnak is a javítás, mert egy jó minőségű textil anyagból, egyedileg gyártott napernyő vászon meghaladja egy olcsóbb, barkácsáruházakban kapható komplett napernyő árát.

Hogyan mérhetem le helyesen a méreteket napernyő vászoncsere esetén?

Napernyő vászoncsere ajánlatkéréshez a szakadt, megnyúlt eredeti vászon helyett sokkal célravezetőbb a vázat megmérni. Napernyő vászoncsere ajánlatkéréshez a napernyő formáját (nyolcszög, téglalap, négyzet) és az oldalak hosszát szükséges megadni.

Napernyő váz javítás

Napernyő váz javítás lehetőségek

Sajnos a napernyő vázak igen korlátozottan javíthatók. Számtalan cég, temérdek típusú napernyője található meg a piacon, képtelenség minden típushoz alkatrészt tartani. De az alkatrész utánpótlás csak az egyik szempont, a másik a javíthatóság. A napernyő paletta alján elhelyezkedő gyenge minőségű, olcsó kínai napernyőket nem lehet roncsolás nélkül szétszerelni. Az alkotó elemek nem csavarkötéssel rögzítettek, hanem sajtolt-préselt alkatrészekből állnak, ezért nem szerelhetők szét, a napernyő nem javítható.

Milyen napernyő váz javítása lehetséges?

A napernyő váz javítás esetében is igaz a vászon cserénél megfogalmazott állítás, miszerint kizárólag a jó minőségű, neves gyártók által forgalmazott, árnyékolástechnikai szaküzletben vásárolt árnyékolástechnikai eszközök javíthatók. Az ilyen termékeknél az esetek többségében biztosított a megfelelő alkatrész utánpótlás és megfelelő az alapanyag felhasználás ahhoz, hogy az alkatrészek az első nagyobb széllökés hatására ne darabokra törjenek, hanem csak elhajoljanak, esetleg kiugorjanak a helyükről és javíthatóak maradjanak.

Napernyő javítás ajánlatkérés

Ha van lehetőséged, küldj fotót is!

FilenameTallózás