Jacuzzi thermotető javítás

Jacuzzi thermotető áthúzás

Szakadt, UV sugárzás hatására repedezett, elöregedett thermotetőt új huzat készítésével, teljes áthúzással javítunk. Tekintettel, hogy nem varrjuk, hanem hegesztjük a huzat anyagát, nem tudunk eredeti műbőr huzatot varrással javítani, leszakadt fogantyúkat vagy csatokat pótolni.

Milyen anyagot használunk a thermotető javítás során?

A jacuzzi thermotető huzatot UV-, víz- és klórálló, rugalmas PVC ponyvaanyagból készítjük. Az anyagot nem varrjuk, hanem hegesztjük, a thermotető huzata a hegesztések mentén is vízálló, hermetikusan lezárt héj. Többé nem juthat víz a tető belsejébe, a thermobetét nem tudja megszívni magát vízzel, így az soha nem nehezedik el. Bármilyen típusú és bármilyen alakú (ovális, mandula, konvex, konkáv, stb.) jacuzzi thermotető áthúzását vállaljuk rövid határidővel.

Mikor érdemes thermotető áthúzást választani?

A thermotető áthúzást abban az esetben érdemes elvégezni, ha a thermobetét még nem szívta meg magát vízzel, nem nehezedett el, nem törött, hajlott vagy repedt. Ellenkező esetben új jacuzzi thermotető készítését javasoljuk!

Jacuzzi thermobetét csere

Törött, repedt, víz hatására elnehezedett, gombásodott jacuzzi thermobető javítását új thermobetét készítésével, teljes thermobetét cserével végezzük.

Milyen thermobetét anyagot használunk a jacuzzi tető javítás során?

Az általunk gyártott thermobetét anyaga speciális zárt cellás polisztirol, nem a gyári thermotetőknél megszokott, fóliába csomagolt, fehér színű, morzsálódó hungarocell. A betét nem tudja megszívni magát vízzel, nem nehezedik el és az alumínium profil merevítésnek köszönhetően nem rogyik be. Bármilyen típusú és bármilyen alakú (ovális, mandula, konvex, konkáv, stb.) jacuzzi thermbetét készítését vállaljuk rövid határidővel.

Mikor érdemes thermotető betét cserét választani?

A thermobetét cserét abban az esetben érdemes elvégezni, ha a javítandó thermotető hutzata megkímélt, nem szakadt, UV sugárzás hatására nem repedezett, nem öregedett el. Ellenkező esetben új jacuzzi thermotető készítését javasoljuk!