Helyszíni felmérés

... ha segítségre lenne szükséged a méretek megadásához vagy a megfelelő megoldás kiválasztásához

Mérés

Kérd segítségünket, ha bizonytalan vagy a jacuzzi thermotető, takaróponyva termék vagy terasz oldalfal panelek mérésében! A helyes mértek megadásához és a paraméterek megfelelő kiválasztásához mérési segédletek közzétételélvel, részletes mérési leírással igyekszünk a lehető legtöbb segítséget megadni. Ha ennek ellenére nem egyértelmű, hogy pontosan mit és hogyan kellene lemérned, nincs segítség vagy elegendő idő az adatok összegyűjtéséhez, bízd ránk a felmérést! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre! A helyszínen rögzítik a szükséges paramétereket és segítenek megtalálni a leginkább megfelelő megoldást!

  • méretezés összetett formájú kerti bútor, teraszfedés panelek esetén
  • bonyolult, sok paraméterrel rendelkező termékek jellemzőinek meghatározása
  • saját ötlettel kapcsolatos konzultáció, megvalósíthatóság ellenőrzése

Tervezés

Keress bennünket a megfelelő árnyékolástechnikai termék kiválasztásában! Segítünk az ötletelésben és annak meghatározásában, hogy a helyi adottságokhoz mérten melyik termék szolgálja majd legjobban az elérni kívánt célt.

Színminta, anyagminta személyes megtekintése

A honlapunkon megtalálható színválaszték személyesen is megtekinthető fizikailag fogható, tapintható szín- és anyagminta katalógusainkban. Kívásnságra kisebb-nagyobb  anyagdarabot is tudunk biztosítani a műszaki tulajdonságok tesztelése érdekében! Kipróbálhatod az anyagok vízállóságát, fényáteresztő képességét, ellenőrizheted a választott színt valódi fényviszonyok között a valóságbanHa szeretnéd személyesen megtekinteni a kiválasztott anyagot vagy mintát kérnél a kiválasztott anyagból, jelezd Kollégáink felé!