Dézsa thermotető akácfa fürdődézsára

Fürdődézsa, merülődézsa, akácfa dézsa, cseber thermotető

Kerek tető kémény kiállással

A modern kinézetű, minimalista stílusú modern jacuzzik mellett napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az akácfából készült tradicionális fürdődézsák, merülődézsák. Egy 2 méter átmérőjű kör alakú thertmotető elkészítése némileg bonyolultabb egy négyszögletes thermotetőnél, de az igazi nehézséget az adja, hogy a fa fürdőalkalmatosságok többségét beépített vízmelegítő kályhával látják el és a kályha forró kémény kiállásáról gondoskodni kell.

Egyedi kialakítású dézs tető

Egy fával fűthető kazánnal és forró kéménnyel rendelkező dézsa fedése nem egyszerű feladat, de nekünk ez sem akadály! A dézsára illeszkedő egyedi tetőket is gyártunk, mely ugyanúgy kettéhajtható, mint a hagyományos masszázsmedence thermotető, így a merülődézsák tulajdonosainak sem kell lemondaniuk a hőszigetelt thermotető által nyújtott előnyökről.

Kevesebb párolgás, kevesebb szennyeződés

A thermotetők amellett, hogy mekadályozzák a dézsa vizének gyors lehűlését és távol tartják a szenneződéseket, lassítják a párolgást is. A víz könnyebben tisztán és melegen tartható.

Magyar gyártó

Ha valaki kedvett kapott egy ilyen merülődézsa beszerzéséhez, számos magyar gyártót talál a hazai piacon. Ha pedig már rendelkezik ilyen dézsával és thermotetőt szeretne rendelni hozzá, akkor keressen bennünket bátran!!!