Targonca kabin ponyva

 • Leírás

  Targonca kabin téliesítés

  Targonca kabin programunkkal targonca fülke téliesítésére, szélvédelmére kínálunk megoldást. A targonca ponyva csomag tartalma feltekerhető targonca oldalfal ponyva, tetőponyva és hátfal ponyva. A ponyva paneleket méretpontos, CNC mart polikarbonát szélvédővel kiegészítve a targonca fülke teljesen zárttá, vízhatlanná és fűthetővé tehető. Ha a targonca már rendelkezik valamelyik komponenssel, az tetszőlegesen elhagyható. Az egyes elemek külön-külön is rendelhetők.

  Gyári alkatrészek helyett

  Az általunk gyártott targonca kabin oldalfal- és hátfal panelek tartós, UV stabil PVC ponyvaanyagból valamint víztiszta PVC anyagból készülnek. Targonca kabinponyva programunk költséghatékony alternatívát jelent a gyári fém oldalajtókkal, merev hátfalakkal és üveg ablakokkal szemben. A méretpontos ponyva panelek egyedileg, az eszköz alapos felmérését követően készülnek, így minden targonca márka minden típusához elérhetők. Büszkék vagyunk, hogy termékeinket kiemelt partnereink, a Jungheinrich Hungária Kft. és a Pagát Gold Zrt. is előszeretettel kínálják az általuk forgalmazott használt és új targoncákhoz.

  Targonca kabin ponyva készítés menete

  Targonca kabin ponyva árajánlat

  Érdeklődés esetén mindössze a targonca teherbírására és a telephely címére van szükségünk. 24 órán belül részletesen kidolgozott ajánlatot küldünk.

  Targonca helyszíni felmérés

  Az ajánlat elfogadása esetén a targoncát minden esetben előzetesen felmérjük. A felméréshez nem kell az eszközt mozgatni, kollégáink kiszállnak az ország távolabbi pontján található telephelyekre is. 

  Targonca kabin ponyva és szélvédő gyártás

  Annak érdekében, hogy méretpontos, tökéletesen illeszkedő kabin ponyva panel vagy szélvédő legyen a végeredmény, az megrendelt alkatrészeket a felmérés során készített sablonok alapján gyártjuk.

  Targonca kabin ponyva és szélvédő beépítés

  Az legyártott alkatrészeket csomagküldő szolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz vagy igény szerint a helyszínen beépítjük. 

 • Opciók
  • zipzározható, feltekerhető targonca kabin oldalfal panelek
  • tetőponyva
  • fixen rögzített hátfal ponyva víztiszta ablak felülettel
  • méretpontos és törésbiztos CNC mart polikarbonát szélvédő
  • ablaktörlő
 • GYIK