Munkagép ponyva

Back
Contact us!

Ha kérdésed merül fel, hívj vagy írj nekünk a lenti elérhetőségeken! Rövid időn belül válaszolunk!

Request for offer
 • Leírás

  Munkagép, építőipari gép kabin téliesítés

  Munkagép kabin programunkkal építőiopari gép, jármű fülke téliesítésére, szélvédelmére kínálunk megoldást. A kabin ponyva csomag tartalma feltekerhető oldalfal ponyva, tetőponyva és hátfal ponyva. A ponyva paneleket méretpontos, CNC mart polikarbonát szélvédővel kiegészítve a fülke teljesen zárttá, vízhatlanná és fűthetővé tehető. Ha a gép már rendelkezik valamelyik komponenssel, az tetszőlegesen elhagyható. Az egyes elemek külön-külön is rendelhetők.

  Munkagép, építőipari gép ponyva alkatrész gyártás

  Munkagép, építőipari gép ponyva alkatrész gyártás megadott méret, rajz vagy bemutatott eredeti alkatrész alapján.

  Gyári alkatrészek helyett

  Az általunk gyártott munkagép kabin ponyva panelek, ponyva alkatrészek tartós, UV stabil PVC ponyvaanyagból valamint víztiszta PVC anyagból készülnek. Az általunk gyártott PVC ponyva alkatrészek költséghatékony alternatívát jelentenek a gyári alkatrészekkel szemben. A méretpontos ponyva panelek egyedileg, ügyfeleink által megadott rajzok, méretezés vagy az eszköz alapos felmérését követően készülnek, így minden géptípushoz elérhetők.

  Munkagép, építőipari gép ponyva készítés menete

  Ponyva alkatrész árajánlat

  Érdeklődés esetén mindössze egy alkatrész fotóra, rövid leírásra és mérertre van szükségünk. 24 órán belül részletesen kidolgozott ajánlatot küldünk.

  Helyszíni felmérés vagy méretezett rajz

  Az ajánlat elfogadása esetén egy méretezett rajzot és fotókat kérünk vagy a gépet felmérjük. A felméréshez nem kell az eszközt mozgatni, kollégáink kiszállnak az ország távolabbi pontján található telephelyekre is. 

  Munkagép ponyva alkatrész gyártás

  Annak érdekében, hogy méretpontos, tökéletesen illeszkedő kabin ponyva panel vagy szélvédő legyen a végeredmény, az megrendelt alkatrészeket a felmérés során készített sablonok alapján gyártjuk.

  A kész ponyva alkatrész szállítása

  Az elkészült ponyva alkatrész műhelyünkben átvehető vagy kívánság szerint postázzuk az ország egész területén.

 • Opciók
  • ponyvakarika
  • tépőzár
  • zipzár
  • kéderprofil
  • elfordítható fül
  • víztiszta betét