Mezőgazdasági gép ponyva

Back
Contact us!

Ha kérdésed merül fel, hívj vagy írj nekünk a lenti elérhetőségeken! Rövid időn belül válaszolunk!

Request for offer
 • Leírás

  Mezőgazdasági gép kabin téliesítés

  Mezőgazdasági gép kabin programunkkal gép, traktor fülke téliesítésére, szélvédelmére kínálunk megoldást. A kabin ponyva csomag tartalma feltekerhető oldalfal ponyva, tetőponyva és hátfal ponyva. A ponyva paneleket méretpontos, CNC mart polikarbonát szélvédővel kiegészítve a fülke teljesen zárttá, vízhatlanná és fűthetővé tehető. Ha a gép már rendelkezik valamelyik komponenssel, az tetszőlegesen elhagyható. Az egyes elemek külön-külön is rendelhetők.

  Mezőgazdasági gép ponyva alkatrész gyártás

  Mezőgazdasági gép, traktor, fűkasza ponyva alkatrész gyártás megadott méret, rajz vagy bemutatott eredeti alkatrész alapján.

  Gyári alkatrészek helyett

  Az általunk gyártott traktor kabin ponyva panelek, ponyva alkatrészek tartós, UV stabil PVC ponyvaanyagból valamint víztiszta PVC anyagból készülnek. Az általunk gyártott PVC ponyva alkatrészek költséghatékony alternatívát jelentenek a gyári alkatrészekkel szemben. A méretpontos ponyva panelek egyedileg, ügyfeleink által megadott rajzok, méretezés vagy az eszköz alapos felmérését követően készülnek, így minden géptípushoz elérhetők.

  Mezőgazdasági gép ponyva készítés menete

  Ponyva alkatrész árajánlat

  Érdeklődés esetén mindössze egy alkatrész fotóra, rövid leírásra és mérertre van szükségünk. 24 órán belül részletesen kidolgozott ajánlatot küldünk.

  Helyszíni felmérés vagy méretezett rajz

  Az ajánlat elfogadása esetén egy méretezett rajzot és fotókat kérünk vagy a gépet felmérjük. A felméréshez nem kell az eszközt mozgatni, kollégáink kiszállnak az ország távolabbi pontján található telephelyekre is. 

  Mezőgazdasági gép ponyva alkatrész gyártás

  Annak érdekében, hogy méretpontos, tökéletesen illeszkedő kabin ponyva panel vagy szélvédő legyen a végeredmény, az megrendelt alkatrészeket a felmérés során készített sablonok alapján gyártjuk.

  A kész ponyva alkatrész szállítása

  Az elkészült ponyva alkatrész műhelyünkben átvehető vagy kívánság szerint postázzuk az ország egész területén.

 • Anyagok
 • Opciók

  A takarók alsó széleit alap esetben szegjük. Amennyiben szükséges ponyvakarikát is el tudunk helyezni benne, melybe gumipók vagy gumiheveder fűzhető, ezzel a takaró rögzíthető.

  Opcionálisan további kiegészítők kérhetők:

  • ponyvakarika
  • gumiheveder
  • rögzítőfül
  • TUK csat
  • tépőzár
  • zipzár
 • GYIK

  Nem, ettől nem kell tartania. A takaró gyártásakor a megadott magasság adatból minden esetben elhagyunk néhány cm-t. Egyrészt, hogy ne buggyanjon alul a kerti bútor takaró, szebb legyen az esése, másrészt, hogy járni tudjon alatta a levegő. Extrém esetben lehetőség van szellőző ablakok elhelyezésére is.

  A takarók anyaga vízzel vagy tisztítószeres-, mosogatószeres vízzel, illetve nedves szivaccsal, ronggyal egyszerűen tisztítható. Ne használjanak azonban folyékony súrólószert vagy dörzsszivacsot, mert az megsérti az anyag felszínén található UV védő lakkréteget.

  A precíz méretezésnek és az anyag súlyának köszönhetően nincs szükség speciális rögzítésre. Ha nagyon szűkre szabnánk a takarót, a gyakorlatban csak a 4 sarok együttes emelésével lehetne azt eltávolítani. Ha ennek ellenére mégis szükség lenne rögzítésre, a lehetőségekről az OPCIÓK fül alatt részeletesen tájékozódhat.