Kerti bútor takaró

Back
Contact us!

Ha kérdésed merül fel, hívj vagy írj nekünk a lenti elérhetőségeken! Rövid időn belül válaszolunk!

Request for offer
 • Leírás

  Készen kapható takarófólia helyett

  Nem megoldott a kerti garnitúrák, asztalok, székek téli elhelyezése? Letakarnád őket, de az erre használt fóliát évente újra meg kell vásárolnod mert egy szezon alatt tönkreteszi az UV sugárzás? A készen kapott takarónak még véletlenül sem egyezik a mérete a Te bútoraiddal? A könnyű és bő anyagot képtelenség lekötözni és minden alkalommal letépi egy erősebb szél? Az egyedi gyártású Coloursgarden kerti bútor takarók megoldást jelentenek a fenti problémára. Takarók tetszőleges színben, tetszőleges méretben tetszőleges alakú kerti bútorra.

  Kerti bútor takaró tulajdonságai

  Rugalmas, időjárásálló minőségi anyagok

  Kerti bútor takaróink strapabíró, UV- és vízálló PVC ponyvaanyagból készülnek. Ez a műszaki textil rendkívül jó, felhasználóbarát tulajdonságokkal bír. Hidegben és melegben rugalmas, télen is jól kezelhető, nem repedezik, nyáron nem szárad ki, nem zsugorodik össze. UV stabil lakkrétegének köszönhetően évek múltán is megőrzi eredeti színét.  Háztartási célú felhasználás mellett a Coloursgarden bútortakarók átlagos élettartama 6-8 év.

  Méretpontos takaró, pontosan a Te bútorodra szabva

  Minden bútortakarót egyedileg, a kerti székre, asztalra vagy ezek tetszőlegesen összetolt együttesére szabunk. A pontos méretezésnek és az anyag súlyának köszönhetően a takarót még rögzítés nélkül sem cibálja a szél, hanem fixen a helyén marad erős szélben, viharban egyaránt. 'L' alakú sarokgarnitúra, kerek asztal, óriás méretű asztal +szék garnitúra, kerti sütőből kiálló kémény - semmilyen forma nem akadály, mindent elkészítünk!

  100% vízhatlan bútortakaró

  A takarók anyaga 100% vízhatlan PVC ponyva. Az anyagot nem varrjuk, hanem hegesztjük, így biztos lehetsz benne, hogy a takaró nem ázik be a varrás mentén. A Coloursgarden bútortakarók 100% vízhatlanok a teljes felületen és a hegesztések mentén egyaránt. Gyártási technológiánknak köszönhetően a takaró alatt a szellőzés is garantált. A párnákat, textileket is a bútoron hagyhatod, azok biztosan nem penészednek, dohosodnak majd be a hosszú tél alatt sem.

  Könnyen tisztán tartható kerti bútor takaró

  A bútortakaró nagyon könnyen tisztán tartható, fényes felületét elegendő egy nedves ruhával áttörölni. Makacsabb szennyeződések ellen mosogatószert vagy általános tisztítószert és puha törlőruhát javaslunk. Semmi esetre se használjunk folyékony súrolószert (pl. Cif) vagy dörzsszivacsot, mert ezek károsíthatják az UV stabil lakkréteget.

  Ár, szállítási idő, garancia

  Árjánlatot kizárólag e-mail útján történő ajánlatkérés vagy személyes felmérés alapján tudunk adni. Az ajánlatkéréshez minimálisan a befogó méretek (szélesség, hosszúság, magasság) megadása szükséges. Ajánlatot az árajánlatkérést követően 1 munkanapon belül küldünk. Szállítási határidő a megrendelést követő 3-5 munkanap! Kerti bútor forgalmazóknak nagy mennyiség vagy folyamatos rendelés esetén viszonteladói kedvezményt biztosítunk. Minden kerti bútor takarónkra 2 év garanciát adunk!

  Kerti bútor takaró ajánlatkérés

  Kérünk minden esetben a ténylegesen mért adatokat add meg ráhagyás és bármiféle módosítás nélkül! A szükséges ráhagyással, bőséggel mi mindig számolunk!

  FilenameTallózás

  x (x)
   
 • Opciók

  Kerti bútor takaró kiegészítők, ponyva szerelékek

  Rögzítés

  Bár kerti bútor takaróink a pontos méretezésnek köszönhetően rögzítés nélkül is a helyükön maradnak, ennek ellenére számtalan lehetőség adódik, ha mégis rögzítésre lenne szükség. A takarók széleit minden esetben szegjük, ebbe ponyvakarika, rögzítőfül, csat, heveder helyezhető el. A rögzítéshez kötelet, gumihevedert tudunk biztosítani.

  Nyitás-zárás

  Ha a bútor alakja miatt a takarót nem lehet egyszerűen a bútorra húzni, az zipzárral, tépőzárral, patenttel, elfordítható fülekkel nyithatóvá-zárhatóvá tehető.

  x (x)
   
 • Anyag

  Kerti bútor takaró anyaga

  Kerti bútor takaró készítéshez Standard PVC ponyva vagy VIP PVC ponyva anyagot használunk. Az anyag vastagsága vékony-közepes, mely hasonlít a tehergépkocsikon látható ponyvákhoz, de annál vékonyabb, könnyebb, háztartási célra jóval használhatóbb változat.

  A standard PVC ponyva előnye, hogy olcsóbb, az anyag viszont valamivel vastagabb, nehezebb a VIP PVC ponyvánál. Standard PVC ponyva színpalettán inkább a hagyományos színek találhatóak meg.

  A VIP PVC ponyva ezzel szemben némileg drágább, az anyag súlya viszont könnyebb, vékonyabb a standard PVC-nél. A VIP PVC ponyva színpalettán a hagyományos színek mellett divatos pasztel színek is fellelhetők, emelett az anyag a nehezen éghető, FR M2 éghetőségi kriériumoknak is megfelel.

  x (x)
   
 • GYIK
  x (x)