Jacuzzi thermotető

Back
Contact us!

Ha kérdésed merül fel, hívj vagy írj nekünk a lenti elérhetőségeken! Rövid időn belül válaszolunk!

Request for offer
 • Leírás

  Egyedileg gyártott thermotető tetszőleges színben és méretben

  Jacuzzi thermotetőinket UV-, víz- és klórálló, rugalmas PVC ponyvaanyagból készítjük. Az anyagot nem varrjuk, hanem hegesztjük, a thermotető huzata a hegesztések mentén is vízálló, hermetikusan lezárt héj. Mivel nem juthat víz a thermotető belsejébe, az nem tudja megszívni magát vízzel, így soha nem nehezedik el! Bármilyen típusú és bármilyen alakú (ovális, mandula, konvex, konkáv, stb.) jacuzzi thermotetőt elkészítünk gyári és egyedileg épített masszázsmedencékre egyaránt!

  Jacuzzi thermotető mellett jacuzzi téli takaróra is szükséged van? Tekintsd meg jacuzzi takaró bejegyzésünket! Thermotető és téli takaró együttes rendelése esetén kedvezményt biztosítunk! 

  A thermotető huzata: PVC ponyvaanyag

  A PVC ponyvaanyag rugalmas, nem tud összeszáradni, mint a hagyományos műbőr borítás, amely a nagy melegben lényegében lerepeszti saját magát az összemenni nem képes betétről. UV stabil lakkréteg bevonatának köszönhetően a huzat sokáig megőrzi színét, vízszigetelő képességét. Ponyvaanyagaink a műbőrnél lényegesen ellenállóbbak a napsütéssel, UV sugárzással, hideggel és a klórral szemben. Elsőre szokatlan lehet a PVC anyag fényesebb és kevésbé struktúrált felülete, de kiváló műszaki tulajdonságai és a műbőrt messze felülmúló élettartama bőségesen kárpótolja a thermotető használóját.

  Vízhatlan, merev, kiválóan szigetelő thermobetét

  A thermobetét anyaga speciális zárt cellás polisztirol, nem a gyári thermotetőknél megszokott, fóliába csomagolt, fehér színű, morzsálódó hungarocell. A zárt cellából fakadóan betét nem tudja megszívni magát vízzel, nem nehezedik el, nem rogyik be. A minőségi alapanyag felhasználás és a gyártási technológia teszik a Coloursgarden thermotetőket időtállóvá: élettartamuk átlagosan 8-10 év.

  Méretpontos, a jacuzzira precízen illeszkedő thermotető

  Téglalap, négyzet vagy kerek alakú jacuzzi, 180x180cm oldalakkal vagy akár 400cm átmérővel. Talajon álló vagy talajba süllyesztett, szegéllyel ellátott vagy feszített víztükrös kivitel, gyári vagy egyedileg épített masszázsmedence - semmi nem akadály, minden formát, méretet kivitelezünk! Méretpontos, a sarkokra-sarokívekre tökéletesen illeszkedő tetőt készítünk!

  Thermotető garancia

  Jacuzzi thermotetőinkre a vásárlástól számított 2 év garanciát biztosítunk! A garanciális időszak lejártát követően sem kell aggódnod: a thermotetők borítása és betétje könnyen javítható. Javítási igénnyel is bátran fordulhatsz hozzánk!

 • Opciók

  Thermotető rögzítés, oldalszoknya hossz, csatok száma, thermobetét vastagság - minden szabadon választható

  Az egyedi gyártásból fakadóan minden paraméter szabadon választható! Ízlésednek megfelelően tetszőleges színválasztást biztosítunk ponyva színpalettánkról! A jacuzzi takaró készülhet fix vagy középen kettéhajtható kivitelben. A rögzítés történhet csatokkal, gumihevederrel, tépőzárral, de ezek akár el is hagyhatóak. Tetőemelővel vagy tetőemelő nélkül használod a jacuzzit? A tető rendelhető mindkét kivitelben! Idegesít, hogy kilóg az acryl medencetest az összezsugorodott huzat alól? Nálunk szabadon választhatod meg az oldalszoknya magasságát is! A könnyebb súlyra és kezelhetőségre vagy a jobb hőszigetelő képességre helyezed a hangsúlyt? Többféle thermobetét vastagságot kínálunk!

   

 • GYIK

  Igen. Minden jacuzzi thermotetőt egyedileg, egyedi méretre készítünk. A hossz, a szélesség, a hajtás iránya és a sarokívek szabadon választhatóak, ahogyan a rögzítéssel kapcsolatos paraméterek is. A méreteket az ajánlatkérés pontban található űrlapon adhatod meg, ahol segítséget adunk a mérés helyes elvégzéséhez is. Ha bizonytalan vagy a mérésben, kérd segítségünket! Szükség esetén helyszíni felméréssel segítünk a helyes paraméterek megadásában!

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum

  Az elkészült tetők budapesti úti műhelyünkben nyitvatartási időben személyesen vehetők át. Amennyiben nem rendelkezel megfelelő szállítóeszközzel, úgy országos házhoz szállítással tudjuk eljuttatni a terméket a megadott címre. Szállítási idő: 2-3 munkanap