Jacuzzi takaró

 • Leírás

  Méretpontos, strapabíró jacuzzi takaró, dézsa takaró

  Az egyedi gyártású, méretpontos Coloursgarden jacuzzi takaró ponyva megvédi a gyári thermotetőt és a jacuzzi vagy dézsa oldalsó burkolatát az időjárás viszontagságaitól, az UV sugárzástól. A thermotető műbőr borítása nem szárad ki, a fa vagy wpc burkolat veszíti el eredeti színét. Jacuzzi és dézsa takaró huzat tetszőleges színben, tetszőleges méretben, bármilyen alakú medencére rendelhető.

  Jacuzzi takaró mellett jacuzzi thermotetőre is szükséged van? Tekinsd meg jacuzzi thermotető és dézsa thermotető bejegyzésünket is! Téli takaró és thermotető együttes rendelése esetén kedvezményt biztosítunk!

  Jacuzzi takaró és dézsa takaró tulajdonságai

  Tartós, időjárásálló pezsgőmedence takaró

  Jacuzzi és dézsa takaróink strapabíró, UV- és vízálló PVC ponyvaanyagból készülnek. Ez a műszaki textil rendkívül jó, felhasználóbarát tulajdonságokkal bír. Hidegben és melegben rugalmas, télen is jól kezelhető, nem repedezik, nyáron nem szárad ki, nem zsugorodik össze. UV stabil lakkrétegének köszönhetően évek múltán is megőrzi eredeti színét.  Háztartási célú felhasználás mellett a Coloursgarden jacuzzi takarók átlagos élettartama 6-8 év.

  Méretpontos jacuzzi takaró huzat előnye

  Minden jacuzzi takarót egyedileg, a medence méretére szabunk. A pontos méretezésnek és az anyag súlyának köszönhetően a takarót még rögzítés nélkül sem cibálja a szél, hanem fixen a helyén marad erős szélben, viharban egyaránt. Téglalap, négyzet vagy kör alakú, szabadon álló vagy talajba süllyeszett jacuzzi - semmilyen forma nem akadály, mindent elkészítünk!

  100% vízhatlan jacuzzi takaró ponyva

  A takarók anyaga 100% vízhatlan PVC ponyva. Az anyagot nem varrjuk, hanem hegesztjük, így biztos lehetsz benne, hogy a takaró nem ázik be a varrás mentén. A Coloursgarden jacuzzi takarók 100% vízhatlanok a teljes felületen és a hegesztések mentén egyaránt. A téliesített, leengedett vizű jacuzziba a téli takaró használatával nem juthat víz, ezáltal megelőzhető a fúvókák és a csövek elfagyása.

  Gyártási technológiánknak köszönhetően a takaró alatt a szellőzés is garantált. Semmi nem penészedik vagy dohosodik majd be a hosszú tél alatt sem.

  Jacuzzi takaró tisztítása

  A jacuzzi takaró nagyon könnyen tisztán tartható, fényes felületét elegendő egy nedves ruhával áttörölni. Makacsabb szennyeződések ellen mosogatószert vagy általános tisztítószert és puha törlőruhát javaslunk. Semmi esetre se használjunk folyékony súrolószert (pl. Cif) vagy dörzsszivacsot, mert ezek károsíthatják az UV stabil lakkréteget.

  Jacuzzi és dézsa takaró ár, szállítási idő, garancia

  Árjánlatot kizárólag e-mail útján történő ajánlatkérés vagy személyes felmérés alapján tudunk adni. Az ajánlatkéréshez minimálisan a befogó méretek (szélesség, hosszúság, magasság) megadása szükséges. Ajánlatot az árajánlatkérést követően 1 munkanapon belül küldünk. Szállítási határidő a megrendelést követő 3-5 munkanap! Pezsgőmedence forgalmazóknak nagy mennyiség vagy folyamatos rendelés esetén viszonteladói kedvezményt biztosítunk.

  Jacuzzi takaróponyva garancia

  Minden pezsgőmedence huzatra 2 év garanciát vállalunk. Az általunk gyártott, strapabíró műszaki textilből készült ponyva takarók átlagos élettartama jacuzzi takaró célú felhasználás mellett minimum 6-8 év.

  Jacuzzi takaró, dézsa takaró ajánlatkérés

  Kérünk minden esetben a ténylegesen mért adatokat add meg ráhagyás és bármiféle módosítás nélkül! A szükséges ráhagyással, bőséggel mi mindig számolunk!

  FilenameTallózás

  x (x)