Dézsa thermotető

Back
Contact us!

Ha kérdésed merül fel, hívj vagy írj nekünk a lenti elérhetőségeken! Rövid időn belül válaszolunk!

Request for offer
 • Leírás

  Egyedileg gyártott dézsa thermotető tetszőleges színben és méretben

  Dézsa thermotetőinket UV-, víz- és klórálló, rugalmas PVC ponyvaanyagból készítjük. Az anyagot nem varrjuk, hanem hegesztjük, a thermotető huzata a hegesztések mentén is vízálló, hermetikusan lezárt héj. Mivel nem juthat víz a thermotető belsejébe, az nem tudja megszívni magát vízzel, így soha nem nehezedik el! Bármilyen típusú és méretű dézsa thermotetőt elkészítünk figyelve a kémény vagy kazán helyének kialakítására.

  A thermotető huzata: PVC ponyvaanyag

  A PVC ponyvaanyag rugalmas, nem tud összeszáradni, mint a hagyományos műbőr borítás, amely a nagy melegben lényegében lerepeszti saját magát az összemenni nem képes betétről. UV stabil lakkréteg bevonatának köszönhetően a huzat sokáig megőrzi színét, vízszigetelő képességét. Ponyvaanyagaink a műbőrnél lényegesen ellenállóbbak a napsütéssel, UV sugárzással, hideggel és a klórral szemben. Elsőre szokatlan lehet a PVC anyag fényesebb és kevésbé struktúrált felülete, de kiváló műszaki tulajdonságai és a műbőrt messze felülmúló élettartama bőségesen kárpótolja a thermotető használóját.

  Vízhatlan, merev, kiválóan szigetelő thermobetét

  A thermobetét anyaga speciális zárt cellás polisztirol, nem a gyári thermotetőknél megszokott, fóliába csomagolt, fehér színű, morzsálódó hungarocell. A zárt cellából fakadóan betét nem tudja megszívni magát vízzel, nem nehezedik el, nem rogyik be. A minőségi alapanyag felhasználás és a gyártási technológia teszik a Coloursgarden thermotetőket időtállóvá: élettartamuk átlagosan 8-10 év.

  Méretpontos, a dézsára precízen illeszkedő thermotető

  Egyedileg gyártott, méretpontos dézsa thermotetőket készítünk, melynek az összes paramétere megrendeléskor szabadon választható. Tetszőleges átmérő, szín, rögzítési mód és oldalszoknya magasság, fűthető vagy kazán nélküli kivitel. Kialakítjuk a kémény és a kazán helyét is!

  Thermotető garancia

  Dézsa thermotetőinkre a vásárlástól számított 2 év garanciát biztosítunk! A garanciális időszak lejártát követően sem kell aggódnod: a thermotetők borítása és betétje könnyen javítható. Javítási igénnyel is bátran fordulhatsz hozzánk!

 • Opciók

  Thermotető rögzítés, oldalszoknya hossz, csatok száma, thermobetét vastagság - minden szabadon választható

  Az egyedi gyártásból fakadóan minden paraméter szabadon választható! Ízlésednek megfelelően tetszőleges színválasztást biztosítunk ponyva színpalettánkról! A dézsa takaró készülhet fix vagy középen kettéhajtható kivitelben. A rögzítés történhet csatokkal, gumihevederrel, tépőzárral, de ezek akár el is hagyhatóak. Tetőemelővel vagy tetőemelő nélkül használod a thermotetőt? A tető rendelhető mindkét kivitelben! Idegesít, hogy túl rövid vagy nagyon hosszú az oldalszoknya? Nálunk szabadon választhatod meg annak magasságát is! A könnyebb súlyra és kezelhetőségre vagy a jobb hőszigetelő képességre helyezed a hangsúlyt? Többféle thermobetét vastagságot kínálunk!

 • GYIK