Fürdődézsa, merülődézsa, akácfa dézsa, cseber thermotető
Balazs Balogh

A modern kinézetű, minimalista stílusú modern jacuzzik mellett napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az akácfából készült tradicionális fürdődézsák, merülődézsák.

Tradícionális kádármunka.

A hagyományos értékeket kedvelők szívéhez minden bizonnyal közelebb áll ez a kádárok kézimunkáját dícsérő remekmű. Bár formailag mindenképpen bonyolultabb a négyszögletes jacuzziknál, a merülődézsák tulajdonosainak sem kell lemondaniuk egy thermotető által kínált előnyökről.

Kevesebb párolgás, kevesebb szennyeződés, kevesebb akácfa.

A thermotetők amellett, hogy mekadályozzák a dézsa vizének gyors lehűlését távoltartják a szenneződéseket és megakadályozzák a gyors párolgást is. A víz könnyebben tisztán és melegen tartható.

Egyedi kialakítás.

Ha valaminek, akkor egy fával fűthető dézsának igazán bonyolult a formája. Kerek alak, kiálló kémény. Nekünk ez sem akadály, a dézsára illeszkedő egyedi tetőket is gyártunk, mely ugyanúgy kettéhajtható, mint a hagyományos masszázsmedencék thermoteteje.

Magyar gyártó.

Ha valaki esetleg kedvett kapott egy ilyen merülődézsa beszerzéséhez, itt találhat további információkat! Ha pedig már rendelkezik ilyen dézsával és thermotetőt szeretne rendelni hozzá, akkor keressen bennünket bátran!!!