Ponyva javítás

Műhelyünkben vagy külső helyszínen egyaránt

Sérült, szakadt ponyvák javítása, meglévő PVC ponyvák átalakítása, elöregedett gépjármű felépítmény ponyvázat cseréje. A sérült ponyvadarabot - amennyiben lehetséges - hegesztjük, foltozzuk, nagyobb méretű sérülés esetén cseréljük.

Ponyva átalakítás

Ponyvás felépítmények magasítása, oldalfalak elhúzhatóra alakítása, emelőhátfal helyének kialakítása, első ablak beépítése túlméretes tárgyak, szálanyagok szállításához.

Tartozékok pótlása

Csatok, görgők, hevederek, fülek, ponyvakarikák pótlása, cseréje. Vámzárkötél, lefűzőszíj, ponyvarúd, ponyvarúd adapter csere. Hegeszthető hevederek javítása, cseréje, kiszakadt csatok és görgők helyének megerősítése, csatok és görgők visszaszerelése.

Javítás az Öntelephelyén vagy felrakón

A járművet nem szükséges telephelyünkre hoznia. Szervizgépkocsinkkal helyszíni kiszállást biztosítunk és sürgős esetben a sérült, szakadt oldalponyvát, beázó tetőponyvát az Ön telephelyén vagy akár a felrakónál javítjuk.

Nem minden ponyva javítható

Kizárólag olyan ponyvát tudunk javítani, ahol a hegesztéshez szükséges pvc réteg még nem kopott le teljesen a szövet hordozóról, a ponyvát nem tette tönkre teljesen az UV sugárzás. Amennyiben a szövet hordozó kilátszik vagy a pvc réteg nagyon elvékonyodott, a ponyva hegesztéssel nem, csak teljes vagy részleges cserével javítható.